Teplá dlažba? NADURA!

NADURA

Znáte to? Praktičnost dlažby je někdy opravdu přitažlivá. Dobře se uklízí, nemusíte se bát žádného nabobtnání, když jí vytíráte, jak moje mamka často nazývala můj způsob – vojenským stylem. Když na ní něco spadne, tak se většinou na dlažbě neudělá ani důlek. No a ta paráda, když pod ní máte třeba ještě podlahové topení. No ale po tuhé zimě přijde horké léto a ne tak teplé noci a Vy si na chození po podlaze vezmete už raději teplé ponožky. A to už tak příjemné není. No upřímně, ani atmosféra v domě s nimi není pocitově tak teplá, jako když máte podlahu třeba ze dřeva nebo jiných variant alespoň s potiskem dřeva.)

_
A proto mě strašně zaujala tato novinka od značky Meister. Je to dlažba, má všechny její benefity ale k tomu má i teplost a hřejivost dřeva. Jak je to možné? Tajemství tkví v její struktuře. Hlavním stavebním kamenem NADURY je inovativní směs – skládající se z jemných dřevěných vláken a minerálních pojiv, která jsou za působení tlaku a vysoké teploty přetvořena v kompaktní masu. Tak získává NADURA povrch, který umí obojí zároveň: BÝT TVRDÝ JAKO KÁMEN, ALE ZÁROVEŇ TEPLÝ NA DOTEK JAKO DŘEVO, a navíc u toho i skvěle vypadat. 

_
NADURA JE PROSTĚ JINÁ
Její tvrdost je srovnatelná s keramikou, přitom je však příjemně teplá. Tento inovativní umožňuje nepřeberné množství variací povrchů, od ušlechtilé břidlice a pískovce až po moderní imitace betonů.

_
JE EXTRÉMNĚ ODOLNÁ
Vysoký podíl minerálních látek propůjčuje krytině robustnost kamenné, nebo keramické zátěžové dlažby. při rázovém zatížení, při kterém by však keramika praskla, či se roztříštila, zůstane na NADUŘE, pokud vůbec, jen stěží viditelný důlek, který se dá lehce vyspravit.

_
JE PŘÍJEMNĚ TEPLÁ
Díky vysokému podílu dřevěných vláken je tělesné teplo pomaleji odváděno, než je tomu u kamene, či keramiky. Proto je NADURA pocitově teplejší a příjemnější.

_
JE PROTISKLUZOVÁ
Inovativní povrch v kombinaci s hluboko vyraženou strukturou činí NADURU výjimečně protiskluznou.

_
LEHCE SE POKLÁDÁ
Díky zámkovému spoji Masterclic Plus, je pokládka opravdu jednoduchá a možná bych jí zvládla i já.)

 _
Tak co myslíte? Zapůsobila na Vás? Mně okouzlila moc a určitě bych pro ni našla využití i u nás doma.
Tak se na ní k nám přijďte podívat.
Veruu
z GALERIE PODLAH

Mohlo by se Vám také líbit…

Je to drahá, nebo levná podlaha?

Je to drahá, nebo levná podlaha?

MILÝ ČTENÁŘI A ZÁKAZNÍCI často mi voláte a chcete znát orientační ceny našich podlah a služeb. Naprosto Vám rozumím,...

ZJIŠŤOVÁNÍ VLHKOSTI PODKLADU

ZJIŠŤOVÁNÍ VLHKOSTI PODKLADU

ZJIŠTOVÁNÍ VLHKOSTI PODKLADU Určitě nikdy nepodceňujte kontrolu vlhkosti vaší například nově vylité podlahy. Byla by...