Náš blog

Vaše podlaha, naše umění

Jmenuji se

Veronika

Ahoj milí čtenáři. Tady Veruu.
Stejně jako pro Vás nyní, i pro mě bylo ještě před časem téma podlah naprostou neznámou. Asi už od malička jsem grafickou designérkou, ale pak jsem potkala svého muže Toma, truhláře a neuvěřitelně šikovného muže asi na všechno. A od té doby jsem se začala, kromě designu samozřejmě, aktivně zajímat o podlahy a o vše co se jich týká. Neustále se učím nové věci, zjišťuji odpovědi na všechny vaše technické otázky a když si nevím rady, poradím se kde jinde, než u svého muže, který se podlahami zabývá již přes deset let, sám jich položil neuvěřitelné množství a technologicky si ví rady asi se vším.

Takže jsme vytvořili takový ideální pár. Já se starám o marketing, reklamu a zázemí firmy plus o naše dvě holčičky. Když se za námi příjdete podívat, setkáte se pravděpodobně nejdříve se mnou, Elou a Leou. A můj muž pak řeší vše, co se vaší konkrétní pokládky bude týkat, včetně položení podlahy samotné.

A tento blog pojímám jako takový svůj tahák.) Vypisuji si zde vše, co se v průběhu dnů naučím, zjistím nebo přečtu. A doufám, že to pro Vás bude dostatečnou informací a příjemným počtením. Pakliže by jste ale ani v těchto článcích nenašli to co Vás zajímá, prosím nebojte se mě kontaktovat a já se budu snažit Vám na vaše otázky co nejkorektněji odpovědět.

Budu se těšit
Veruu z
GALERIE PODLAH
„Vaše podlaha, naše umění“