INOVATIVNÍ PODLAHA NAŠEHO STOLETÍ

inovativní podlaha našeho století

FLOOVER SPLASH2O

Dnes Vám chci představit unikátní podlahovinu našeho století. Jak samotný název napovídá, jedná se o krytinu 100% odolnou vůči vodě. Tuto podlahu vytváří švýcarská značka se sídlem někde uprostřed Alp a bezpochyby jde o krytinu reagující na požadavky dnešních dnů.
_
Jedná se o rigidní dílce s vícevrstvou konstrukcí na pevné kompozitní nosné desce. Z této věty bych byla ještě donedávna nanejvýš zmatená, takže dovysvětlím. Rigidní znamená “tuhost, neohebnost”. Jedná se tedy o tuhé, neohebné podlahy pokládané vždy plovoucím způsobem tedy zakliknutím na zámek a to na podklad, u kterého není třeba velkých úprav, tento povrch zvládne být položen i na dlažbu, beton, či původní dřevěnou krytinu. Což je i ve spojení s jejich nízkou konstrukční výškou nanejvýš sympatické, pakliže řešíte například rekonstrukci.
_
A proč že jsou vlastně tyto podlahy tuhé a neohebné? Protože hlavním nosným jádrem je takzvaná SPC deska. Jedná se o jádro podlahy, jež je vytvořeno z minerálních komponet jako jsou například vápencový prášek. Dalšími složkami jsou polyvinylchlorid a stabilizátor. Neobsahují však žádná změkčovadla, díky tomu jsou tyto podlahy zdravotně nezávadné a šetrné k životnímu prostředí. Co je také velmi sympatické je fakt, že jednou z jejich vrstev je již akustická vyrovnávací podložka, kterou jinak musíte pod vinylové podlahy dávat jako samostatnou vrstvu.
_
Toto vše činí z rigidní podlahy moderní, velmi šetrnou, pevnou, odolnou vůči teplotám a tlakům, stabilní a 100% voděodolnou volbu. Určitě stojí za to nad ní přemýšlet.
_
Veronika
GALERIE PODLAH
“Vaše podlaha, naše umění”

Mohlo by se Vám také líbit…

Je to drahá, nebo levná podlaha?

Je to drahá, nebo levná podlaha?

MILÝ ČTENÁŘI A ZÁKAZNÍCI často mi voláte a chcete znát orientační ceny našich podlah a služeb. Naprosto Vám rozumím,...

ZJIŠŤOVÁNÍ VLHKOSTI PODKLADU

ZJIŠŤOVÁNÍ VLHKOSTI PODKLADU

ZJIŠTOVÁNÍ VLHKOSTI PODKLADU Určitě nikdy nepodceňujte kontrolu vlhkosti vaší například nově vylité podlahy. Byla by...